Υλικά συνταγής
- 150 γρ. τριμμένη φέτα
- λίγο σκόρδο
- 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
- 1/4 του φλιτζανιού άνηθο
- 3/4 του φλιτζανιού τριμμένο ανθότυρο ή μανούρι
- 1/2 φλιτζάνι ψιλοκομμένες ελιές Καλαμών
- 3-4 ντομάτες κομμένες σε φέτες
- μισή κόκκινη πιπεριά κομμένη σε μικρές φέτες
- 1 φλιτζάνι ντοματοχυμό
- καρδιές αγκινάρας (προαιρετικά)
- 1/2 κρεμμύδι ξερό κομμένο σε φέτες
Εκτέλεση συνταγής
- Ετοιμάζετε τη ζύμη για πίτσα σύμφωνα με τη βασική συνταγή.
- Αλείφετε την πίτσα με ελαιόλαδο, απλώνετε το ντοματοχυμό, στη συνέχεια το ανθότυρο ή το μανούρι, το σκόρδο, το κρεμμύδι, τις ελιές, την πιπεριά, τον άνηθο, την αγκινάρα (προαιρετικά) και τέλος τη φέτα. Ψήνετε για 25’ - 30’ στους 180° C.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου