Σε μια κατσαρόλα σοτάρουμε το κρεμμύδι στο λάδι ώσπου να μαλακώσει. Προσθέτουμε το σύγκλινο και σοτάρουμε για 1-2 λεπτά ακόμη. Ρίχνουμε την ντομάτα. Ανακατεύουμε τον πελτέ με το κρασί και τα προσθέτουμε κι αυτά. Αλατοπιπερώνουμε ελαφρά και βράζουμε σε χαμηλή φωτιά, ώσπου να εξατμιστούν εντελώς τα υγρά.
Αδειάζουμε τη σάλτσα μέσα σε ένα μεσαίου μεγέθους πυρίμαχο. Με ένα κουταλάκι κάνουμε 8 λακκουβίτσες στη σάλτσα και μοιράζουμε το στραγγιστό γιαούρτι μέσα σε αυτές. Από πάνω τους σπάμε προσεχτικά ένα ένα τα αβγά. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190°C για 6-8 λεπτά (όσο χρειαστούν αυγά). Σερβίρουμε πάνω σε φέτες χωριάτικου ψωμιού.
http://www.icookgreek.com/
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου