Τετάρτη 24 Αυγούστου 2016

Ζαμπονοτυρόπιτα απλή και εύκολη AdTech Ad


Τι χρειαζόμαστε:

  • 2 φύλλα σφολιάτας (έτοιμη συσκευασία)
  • 6 φέτες καπνιστό χοιρινό μπούτι
  • 200 γρ. αναμεικτα τυριά (Emmental, gouda & edam)
  • 4 φέτες μπέικον
  • κέτσαπ
  • μουστάρδα
  • 1 αυγό
  • Πώς το κάνουμε:

    1. Αφαιρούμε την σφολιάτα από την συσκευασία και την στρώνουμε πάνω σε λαδόκολλα.
    2. Με έναν πλάστη την ανοίγουμε λίγο να γίνει λίγο πιο λεπτή.
    3. Στην μέση της κάθε σφολιάτας βάζουμε λίγη κέτσαπ και λίγη μουστάρδα.
    4. Στρώνουμε σε κάθε φύλλο από 3 φέτες ζαμπόν προσθέτουμε από 100γρ. τριμμένα τυρία και ψιλοκόβουμε από 2 φέτες μπεϊκον.
    5. Χαράζουμε τις άκρες του κάθε φύλλου και τυλίγουμε χιαστί.
    6. Χτυπάμε ένα αυγό και αλείφουμε καλά όλη την επιφάνεια της σφολιάτας.
    7. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα στους 180οC μέχρι να χρυσίσει η σφολιάτα, περίπου 40 λεπτά.

    Λίγα μυστικά ακόμα

    Μυστικά δεν έχει. Απολαύστε με παγωμένη μπύρα ή ως κολατσιό.
  • https://www.sintagespareas.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου