Υλικά συνταγής
- 250 γρ. merenda
- 2 συσκευασίες γάλα εβαπορέ παγωμένες
- 1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
- 1 βανίλια
- τρούφα σοκολάτας ή τριμμένη σοκολάτα για το σερβίρισμα
Εκτέλεση συνταγής
Χτυπάτε στο μίξερ τα γάλατα να αφρατέψουν, προσθέτετε το ζαχαρούχο και συνεχίζετε το ανακάτεμα για 1'. Ρίχνετε τη merenda και τη βανίλια κι ανακατεύετε μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά.
Ρίχνετε το μείγμα σε παγωμένο μεταλλικό μπολ, και το βάζετε στην κατάψυξη. Φροντίζετε να ανακατεύετε το παγωτό περίπου ανα 1-1 1/2 ώρα.
Σεβίρετε με τρούφα ή τριμμένη σοκολάτα.
http://www.icookgreek.com/
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου