Τετάρτη 24 Αυγούστου 2016

Βυσσινάδα


Υλικά συνταγής

  • 1 κιλό βύσσινα
  • 1 κιλό ζάχαρη
  • 2 κουταλάκια του γλυκού χυμό λεμονιού

Εκτέλεση συνταγής

  1. Πλένετε τα βύσσινα, αφαιρείτε τα κοτσάνια και τα κουκούτσια και πιέζετε τα φρούτα για πάρετε το χυμός τους.
  2. Σε μια κατσαρόλα ρίχνετε τα βύσσινα μαζί με τη ζάχαρη να δέσουν μέχρι να αποκτήσετε ένα ελαφρύ σιρόπι. Προσθέτετε το χυμό λεμονιού, ανακατεύετε και αποσύρετε από τη φωτιά.
  3. Ρίχνετε τη βυσσινάδα σε μπουκάλι. Τη σερβίρετε αραιωμένη σε ποτήρι προσθέτοντας 1/6 βυσσινάδα και το υπόλοιπο παγωμένο νερό και παγάκια.
http://www.icookgreek.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου