Πολτοποιείτε στο μπλέντερ τα ντοματίνια. Στο μεταξύ ζεσταίνετε το βούτυρο με το λάδι σε αντικολλητικό κατσαρολάκι και σοτάρετε τα κυβάκια κοτόπουλου με τα κρεμμύδια για 6’ - 7’. Κατόπιν ρίχνετε τα πολτοποιημένα ντοματίνια και την πιπεριά, περιχύνετε με το λεμόνι, προσθέτετε λίγη ζάχαρη και το αλατοπίπερο και σιγοβράζετε για 30’.
Βράζετε τα σπαγγέτι σε άφθονο αλατισμένο νερό (στο οποίο αν θέλετε προσθέτετε λίγο ελαιόλαδο), σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας τους. Τα στραγγίζετε και τα διατηρείτε ζεστά.
Προσθέτετε στην κατσαρόλα με το κοτόπουλο το ροκφόρ και τον άνηθο και βράζετε σε σιγανή φωτιά μέχρι να δέσει η σάλτσα ελαφρά. Για να σερβίρετε, ρίχνετε στα ζυμαρικά τη σάλτσα, το κοτόπουλο, αλάτι και πιπέρι και ανακατεύετε.
http://www.icookgreek.com/
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου