Ζεσταίνετε το μισό λάδι μαζί με το βούτυρο και ροδίζετε τις μερίδες του κρέατος, αφού προηγουμένως τις αλατοπιπερώσετε. Βγάζετε το κρέας από την κατσαρόλα και ρίχνετε τα κρεμμύδια (φρέσκα και ξερά) και τα σοτάρετε 5΄-6΄ ανακατεύοντας διαρκώς. Προσθέτετε τα χόρτα και συνεχίζετε το σοτάρισμα 3΄-4΄.
Τοποθετείτε ξανά το κρέας στην κατσαρόλα και προσθέτετε τον κύβο λαχανικών, το κρασί και 2 ποτήρια ζεστό νερό. Σιγοβράζετε 1 ώρα, μέχρις ότου εξατμιστούν τα πολλά υγρά και μαλακώσει το κρέας.
Κατόπιν μεταφέρετε το ζουμί από το φαγητό σε μικρό κατσαρολάκι και φτιάχνετε τη σάλτσα ως εξής: Διαλύετε το κορν φλάουρ σε λίγο κρύο νερό και δένετε με αυτό ελαφρά τη σάλτσα. Χτυπάτε το γιαούρτι με το υπόλοιπο λάδι, το λευκό τυρί, προσθέτετε τα ψιλοκομμένα μυρωδικά και αλατοπιπερώνετε. Ρίχνετε στο μείγμα του γιαουρτιού λίγη λίγη τη δεμένη σάλτσα, χτυπώντας με πιρούνι.
Περιχύνετε το φαγητό με τη σάλτσα, ανακινείτε την κατσαρόλα για να πάει παντού και βράζετε 1΄-2΄ ακόμη. Σερβίρετε αμέσως σκορπίζοντας από πάνω τη φέτα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου