Τετάρτη 24 Αυγούστου 2016

Μπουγιουρντί


Υλικά συνταγής

  • 200γρ. φέτα
  • 1 φέτα ντομάτα
  • 4 φέτες πιπεριά κόκκινη (προαιρετικά)
  • 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
  • 1/2 κουταλάκι του γλυκού μπούκοβο
  • 1 κουταλάκι του γλυκού ρίγανη
  • ½ κουταλάκι του γλυκού πιπέρι
  • 1/2 πιπεριά κέρατο

Εκτέλεση συνταγής

  1. Βάζετε τη φέτα σε μικρό πυρεξάκι ή πήλινο σκεύος, προσθέτετε τη ντομάτα και την πράσινη και κόκκινη πιπεριά (προαιρετικά). Σε ένα μπολάκι ανακατεύετε το μπούκοβο, τη ρίγανι, αλάτι και πιπέρι και πασπαλίζετε τη φέτα. Ρίχνετε το ελαιόλαδο σκεπάζετε με αλουμινόχαρτο και ψήνετε για 20' σε δυνατό φούρνο. Σερβίρετε ζεστό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου