Τι χρειαζόμαστε:
- 1 αρνίσια συκωταριά (μαζι με τα γλυκάδια της).
- χυμό από 2 λεμόνια
- αλάτι
- πιπέρι
- ρίγανη
- ελαιόλαδο
Πώς το κάνουμε:
- Πλένουμε την συκωταριά και την κόβουμε κομματάκια
- Την ζεματάμε 2 νερα
- Μετά την βάζουμε στην κατσαρολα και ρίχνουμε 2 ποτήρια περίπου νερό να βράσει.
- Ρίχνουμε αλάτι-πιπέρι
- Όταν βράσει, ρίχνουμε το λάδι και την τηγανίζουμε.
- Όταν κοκκινήσει ρίχνουμε την ρίγανη και τον χυμό λεμονιού.
- www.sintagespareas.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου