Τι χρειαζόμαστε:
- 1 1/2 κιλό χταπόδι καθαρισμένο
- 2-3 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
- 1 φλ. λάδι
- 1 φλ. ξύδι
- ρίγανη (όση θέλουμε)
Πώς το κάνουμε:
- Βάζουμε το χταπόδι στην χύτρα με 1 φλ. νερό.
- Κλείνουμε την χύτρα και όταν η βαλβίδα σηκωθεί, χαμηλωνουμε στο μισό την φωτιά μας και βράζουμε για 35 λεπτά.
- Όταν η βαλβίδα πέσει βγάζουμε το χταπόδι και το κόβουμε σε κομμάτια.
- Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα υπόλοιπα υλικά και τα ρίχνουμε πάνω στο χταπόδι.
- πηγη https://www.sintagespareas.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου