Υλικά συνταγής
- 1 πακέτο (500 γρ.) πένες ζυμαρικά
- 1 κουταλιά της σούπας βούτυρο
- 2 φλιτζάνια γιαούρτι
- 4 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
- 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
- 2 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένο φρέσκο μαϊντανό
Εκτέλεση συνταγής
Βράζετε τα μακαρόνια σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας, τα σουρώνετε και στο τέλος ρίχνετε το βούτυρο και ανακατεύετε. Με το μπλέντερ ή το γούδι πολτοποιείτε το σκόρδο με το αλάτι.
Ζεσταίνετε σε μια κατσαρόλα το γιαούρτι. Ανακατεύετε το μείγμα του σκόρδου με το γιαούρτι και σερβίρετε πάνω από τα μακαρόνια ή ρίχνετε όλη τη σάλτσα στην κατσαρόλα με τα μακαρόνια ανακατεύετε καλά και σερβίρετε.
http://www.icookgreek.com/
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου