Υλικά
- 1/2 φλ. βούτυρο
- 1/3 φλ. ζάχαρη
- 1 κ.σ. μέλι
- 1 φλ. αλεύρι που φουσκώνει
- 2 φλ. μούσλι με αποξηραμένα φρούτα
- 1 κ.γ. μαγειρική σόδα
Διαδικασία
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180C.
Σε ένα ταψί, στρώνουμε ένα ή δύο φύλλα ψησίματος.
Βάζουμε το βούτυρο, τη ζάχαρη και το μέλι σε μια κατσαρόλα, σε χαμηλή φωτιά, μέχρι να λιώσει το βούτυρο.
Σε ένα μεγάλο μπολ, βάζουμε το αλεύρι, το μούσλι, τη σόδα και προσθέτουμε το λιωμένο μείγμα, ανακατεύοντας μέχρι να αναμειχθούν καλά.
Με τη βοήθεια ενός κουταλιού δημιουργούμε τα μπισκότα μας, τα οποία ακουμπάμε στο φύλλο ψησίματος, φροντίζοντας να υπάρχει ένα κενό μεταξύ των μπισκότων.
Ψήνουμε για περίπου 15 λεπτά.
Τα αφήνουμε να κρυώσουν στο ταψί για λίγα λεπτά και στη συνέχεια, με μια μεταλλική σπάτουλα, τα τοποθετούμε σε μια πιατέλα.
http://www.dimitrisskarmoutsos.gr/
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου