Κόβετε το κρέας σε μακρόστενες λωρίδες. Αναμειγνύετε όλα τα υλικά της μαρινάτας σε μπολ, προσθέτετε τη μπίρα και ανακατεύετε μέχρι να διαλυθούν στη μπίρα. Βάζετε τα κομμάτια του κρέατος σε ρηχό πήλινο ή γυάλινο σκεύος και περιχύνετε με τη μαρινάτα.
Αφήνετε το κρέας για μια δυο ώρες στο ψυγείο να μαριναριστεί. Κόβετε τις πιπεριές σε μακρόστενες λωρίδες και το κρεμμύδι σε φέτες και τα σοτάρετε σε αντικολλητικό τηγάνι με τις 2-3 κουταλιές λάδι.
Μόλις είναι έτοιμα τα λαχανικά προσθέτετε αλάτι, πιπέρι και τζίντζερ. Τα βγάζετε από το τηγάνι και τηγανίζετε τις λωρίδες του κρέατος αφού το στραγγίσετε πολύ καλά από τη μαρινάτα.. Μόλις τελειώσετε προσθέτετε πάλι στο τηγάνι τα λαχανικά και ανακατεύετε όλα μαζί.
Πάνω σε κάθε πίτα απλώνετε μια ποσότητα από το μείγμα με το κρέας και τα λαχανικά και τις τυλίγετε όπως βλέπετε στη φωτογραφία σα σουβλάκια. Τα σερβίρετε αν θέλετε με γιαούρτι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου