Σ’ ένα μπολ αναμειγνύετε τα αυγά ελαφρά χτυπημένα, το βούτυρο, το γάλα και το αλεύρι μέχρι να γίνουν χυλός. Τον χτυπάτε για λίγο με το μίξερ και τον αφήνετε να μείνει για 60’.
Βουτυρώνετε ελαφρά ένα αντικολλητικό τηγάνι και ρίχνετε 3 κουταλιές από το χυλό. Απλώνετε το χυλό μετακινώντας το τηγάνι μέχρι να πάει παντού. Μόλις η κρέπα ψηθεί και αρχίσει από τη μία πλευρά, την αναποδογυρίζετε και την αφήνετε να πάρει χρώμα και από την άλλη πλευρά.Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία φτιάχνοντας κρέπες μέχρι να τελειώσει ο χυλός.
Ζεσταίνετε σε μπεν μαρί την κουβερτούρα, αφού τη σπάσετε σε κομμάτια, με το λικέρ. Προσθέτετε την κρέμα γάλακτος, ανακατεύετε και καταεβάζετε απ' τη φωτιά. Διπλώνετε τις κρέπες και τις σερβίρετε με τη σάλτσα σοκολάτας πασπαλίζοντας αν θέλετε και με τους ξηρούς καρπούς.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου