Πλένετε καλά τις πιπεριές, κόβετε το κοτσάνι και τις καθαρίζετε από τους σπόρους τους. Τις αλατίζετε ελαφρά, τις αλείφετε με λίγο λάδι και τις ψήνετε 10’ στο γκριλ, να μαλακώσουν Τις αφήνετε να κρυώσουν και τις κόβετε σε χοντρές λωρίδες πλάτους 3-4 εκατ.
Σε ένα μπολ ανακατεύετε το τυρί κρέμα, τον τόνο τη μαγιονέζα, το κρεμμύδι, τον άνηθο ή το μαϊντανό, λίγο αλάτι και αρκετό πιπέρι. Παίρνετε μια λώρίδα πιπεριάς και βάζετε στην άκρη 1 κουταλιά από το μείγμα του τόνου σκορπίζετε από πάνω λίγη κάππαρη και τυλίγετε σε ρολό.
Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία μέχρι να τελειώσουν τα υλικά. Αφήνετε τα ρολά στο ψυγείο για να κρυώσουν και να σφίξουν. Τα περιχύνετε με το υπόλοιπο λάδι και τα σερβίρετε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου