Εκτέλεση
Σε βαθιά διάφανη σαλατιέρα χοντροκόβουμε το μαρούλι. Προσθέτουμε τα μαυρομάτικα φασόλια, που έχουμε ήδη βράσει.
Κόβουμε τις ντομάτες στα οκτώ. Κόβουμε το αγγούρι σε φέτες (με τη φλούδα).
Κόβουμε το κρεμμύδι σε ροδέλες (δαχτυλίδια). Προσθέτουμε τις ελιές και την κάππαρη. Τέλος, βάζουμε την αντράκλα και τη ξινομυζήθρα.
Αναμειγνύουμε όλα τα υλικά για τη σος και περιχύνουμε την παριανή σαλάτα.
πηγη http://www.argiro.gr/
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου