Σάββατο 20 Αυγούστου 2016

Κρουασάν με καρύδια και κανέλα

Υλικά συνταγής

  • 2 φύλλα σφολιάτας
  • 150 γρ. καρυδόψιχα ψιλοκομμένη
  • 50 γρ. φρυγανιά τριμμένη
  • 1 κουταλάκι του γλυκού κανελογαρίφαλα κοπανισμένα
  • 2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη
  • 2 κουταλιές της σούπας βούτυρο
  • ζάχαρη άχνη για το πασπάλισμα

Εκτέλεση συνταγής

  1. Σε ένα μπολ αναμειγνύετε το καρύδι με τη φρυγανιά τη ζάχαρη και τα κανελογαρίφαλα και ανακατεύετε καλά.
  2. Χωρίζετε την ζύμη σε λωρίδες και την κόβετε σε τρίγωνα.
  3. Μοιράζετε τη γέμιση με τα καρύδια πάνω στα τρίγωνα και τυλίγετε τα τρίγωνα δίνοντας σχήμα κρουασάν.Τα τοποθετείτε σε βουτυρωμένο ταψί. Τα αλείφετε με βούτυρο και ψήνετε στους 200° C μέχρι να ροδίσουν. Πασπαλίζετε με λίγη άχνη και σερβίρετε.
  4. πηγη http://www.icookgreek.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου