Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016

Κορδόνια από κολοκύθι,

Κορδόνια από κολοκύθι,
(τραγανά και εθιστικά...)
Υλικά:
3 μεγάλα κολοκύθια
250γρ αλεύρι
250ml γάλα
500ml σπορέλαιο
Tip: χρειάζεται βαθύ τηγάνι δυνατή φωτιά 190C για λίγο χρόνο 4-5 λεπτά ως που να χρυσαφίσουν. Αν δεν έχεις θερμόμετρο για το λάδι, ακολούθησε την οδηγία με το ψωμί στο βίντεο.
η θερμοκρασία πέφτει με το που ρίχνω τα κρύα κολοκύθια γιαυτό τα τηγανίζω λίγα λίγα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου