Υλικά συνταγής
- 8 αυγά βραστά σφιχτά
- 10 ντοματάκια Κρήτης
- 150 γρ. καλαμπόκι κονσέρβας, στραγγισμένο
- 200 γρ. πράσινη σαλάτα, ανάμεικτη
- Για τη σάλτσα γιαουρτιού
- 150 ml στραγγιστό γιαούρτι
- 2 κουταλιές της σούπας μαγιονέζα
- 2 κουταλιές της σούπας ξίδι από άσπρο κρασί
- 1 κουταλάκι του γλυκού μουστάρδα
- αλάτι
- πιπέρι
Εκτέλεση συνταγής
- Ξεφλουδίζετε τα αυγά και τα κόβετε σε φετάκια. Κόβετε στη μέση τα ντοματάκια. Ξεπλένετε με άφθονο νερό το καλαμπόκι κονσέρβας και το στραγγίζετε σε σουρωτήρι.
- Ρίχνετε σε σαλατιέρα τα σαλατικά, τα ντοματάκια και το καλαμπόκικαι από πάνω τοποθετείτε τα αυγά.
- Χτυπάτε σε μπολ το γιαούρτι, τη μαγιονέζα, το ξίδι, τη μουστάρδα, το αλάτι και το πιπέρι μέχρι να ομοιογενοποιηθούν. Προσθέτετε στη σαλάτα τη σάλτσα γιαουρτιού τη στιγμή που θα τη σερβίρετε.
- πηγη http://www.icookgreek.com/
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου