Κόβετε το σολομό σε μικρά κομμάτια και τον πολτοποιείτε στο μπλέντερ μαζί με τον άνηθο, το χυμό και το ξύσμα λεμονιού. Χτυπάτε τα ασπράδια σε μαρέγκα σφιχτή και κατόπιν σε άλλο μπολ χτυπάτε με το μίξερ το τυρί κρέμα μέχρι να αφρατέψει.
Προσθέτετε στο τυρί το ροκφόρ λιωμένο με πιρούνι, το μείγμα του σολομού και κατόπιν τη μαρέγκα, αλάτι (αν χρειάζεται) και πιπέρι και ανακατεύετε με απαλές κινήσεις.
Κόβετε τα σου πάνω από τη μέση, τα γεμίζετε με το μείγμα σολομού και είτε τα σερβίρετε ανοιχτά είτε τα ξανασκεπάζετε, δίνοντάς τους το αρχικό σχήμα.
πηγη http://www.icookgreek.com/
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου