Μέχρι να ξεπικρίσουν οι μελιτζάνες, σωτάρετε σε ένα τηγάνι με το ελαιόλαδο το σκόρδο, τα κρεμμύδια, και τον κιμά. Ανακατεύετε καλά. Σβήνετε με το κρασί, προσθέτετε τη ντομάτα και τα υπόλοιπα υλικά της σάλτσας. Σιγοβράζετε μέχρι να δέσει.
Ανακατεύετε σε μπολ το γιαούρτι με τα αυγά και τα 150 γρ. φέτα. Βάζετε το μείγμα στο ψυγείο για 40' να δέσει.
Τηγανίζετε τις μελιτζάνες και τις στραγγίζετε σε απορροφητικό χαρτί.
Βράζετε τις πένες σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.Τις σουρώνετε και τις "καίτε" στην κατσαρόλα με 50 γρ. βούτυρο. Προσθέτε τα 200 γρ. φέτα, ανακατεύετε και τις αδειάζετε στο ταψί.
Περιχύνετε από πάνω τις μελιτζάνες με τη σάλτσα και ανακατεύετε προσεκτικά. Απλώνετε από πάνω το μείγμα γιαουρτιού και τα το υπόλοιπο βούτυρο. Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200° C για 30', όσο να δημιουργηθεί κρούστα.
πηγηhttp://www.icookgreek.com/
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου