Υλικά συνταγής
- 500 γρ. πένες
- 3 κουταλιές της σούπας βούτυρο
- 80γρ. κεφαλογραβιέρα τριμμένη
- 100γρ. κεφαλοτύρι τριμμένο
- 80 γρ. ρεγκάτο τριμμένο
- 100 γρ. τσένταρ τριμμένο
- 1/2 φλιτζάνι γάλα
- 150 γρ. σαλάμι
- αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση συνταγής
- Βράζετε τα μακαρόνια σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας, τα σουρώνετε και τα τοποθετείτε σε ένα μεγάλο τηγάνι.
- Προσθέτετε το βούτυρο,το γάλα και τα τυριά. Ανακατεύετε διαρκώς μέχρι να λιώσουν τα τυριά. Προσθέτετε το σαλάμι. Ρίχνετε το μείγμα σε πυρίμαχο σκεύος.
- Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180 C. Πασπαλίζετε με λίγο τυρί και ψήνετε για 15'. Σερβίρετε τα ζυμαρικά ζεστά κι αν θέλετε πασπαλίζετε με λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο.
- πηγηhttp://www.icookgreek.com/
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου