Υλικά συνταγής
- 750 ζωμό κοτόπουλου
- 6 κλωστές κρόκο Κοζάνης
- λίγο ελαιόλαδο
- μισό ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- δύο χούφτες ρύζι Αρμπόριο
- 1 ποτήρι λευκό κρασί
- 225 γρ. τυρί cottage
- 4 κουταλιές της σούπας βούτυρο αγελάδος
- μερικά φύλλα φασκόμηλου
- 4 φέτες μπέικον
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση συνταγής
- Βράζετε το ζωμού κοτόπουλο μαζί με 6 νηματίδια κρόκου Κοζάνης. Βάζετε στο τηγάνι τις 4 φέτες μπείκον για να ξεροψηθούν.
- Ρίχνετε λίγο λάδι στην κατσαρόλα και σωτάρετε το κρεμμύδι. Προσθέτετε το ρύζι και κατόπιν τα 3/4 του ζωμού σας. Ανακατέυετε συνέχεια, μέχρι να βράσει. Προσθέτετε το βούτυρο. Λίγο ζωμό ακόμη και στη συνέχεια το τυρί cottage.
- Ανακατεύετε για 2' ακόμη. Σερβίρετε και προσθέτετε το ψιλοκομμένο μπείκον και το φασκόμηλο.
- πηγη http://www.icookgreek.com/
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου