Υλικά για ένα μικρό πυρέξ:
1 κούπα αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
1 Κούπα ζάχαρη
1 κούπα Γάλα
1/3 της κούπας λάδι ελαφρύ
1 αυγό
1/2 της κούπας κακάο
1 κουταλάκι μπέικιν
1/2 κουταλάκι σόδα
2 βανίλιες
1 πρέζα αλάτι
1 κούπα αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
1 Κούπα ζάχαρη
1 κούπα Γάλα
1/3 της κούπας λάδι ελαφρύ
1 αυγό
1/2 της κούπας κακάο
1 κουταλάκι μπέικιν
1/2 κουταλάκι σόδα
2 βανίλιες
1 πρέζα αλάτι
Για τα γλάσο σοκολάτας:
1/2 της κούπας γάλα
250 γραμ. κουβερτούρα
1 Βανίλια
1 κουταλιά μεγάλη βιτάμ
1 κουταλάκι λάδι
1/2 της κούπας γάλα
250 γραμ. κουβερτούρα
1 Βανίλια
1 κουταλιά μεγάλη βιτάμ
1 κουταλάκι λάδι
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε με το μίξερ όλα τα υλικά για το κέικ και το ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 25 έως 30 λεπτά μέχρι να μην κολλάει καθόλου στο μαχαίρι.
Πέντε λεπτά πριν βγάλετε το κέικ, ετοιμάστε το γλάσο σοκολάτας και ρίξτε το από πάνω για να πάει παντού.
Καλή επιτυχία αν και … δεδομένη!
Ανακατεύουμε με το μίξερ όλα τα υλικά για το κέικ και το ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 25 έως 30 λεπτά μέχρι να μην κολλάει καθόλου στο μαχαίρι.
Πέντε λεπτά πριν βγάλετε το κέικ, ετοιμάστε το γλάσο σοκολάτας και ρίξτε το από πάνω για να πάει παντού.
Καλή επιτυχία αν και … δεδομένη!
πηγη http://www.fumara.gr/
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου