Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνετε το λάδι. Ρίχνετε στη συνέχεια τα κρεμμύδια και τα σοτάρετε ελαφρά. Προσθέτετε το σκόρδο και συνεχίζετε το σοτάρισμα 1'-2'.Σβήνετε με το κρασί.
Προσθέτετε το ντοματοπολτό, τα φρέσκα ντοματάκια, τη δάφνη, το αλάτι, το πιπέρι και την πιπερίτσα. Σκεπάζετε την κατσαρόλα και σιγοβράζετε το φαγητό μέχρι να δέσει η σάλτσα. Αφαιρείτε την πιπερίτσα.
Βράζετε τα μακαρόνια, σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας τους και τα στραγγίζετε. Τα σερβίρετε με τη σάλτσα ντομάτας και πασπαλίζετε προαιρετικά με τριμμένο τυρί.
πηγη http://www.icookgreek.com/
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου