Ζεσταίνετε το ελαιόλαδο σε φαρδιά, αντικολλητική κατσαρολά και ροδίζετε τις μπουκιές κοτόπουλου από όλες τις πλευρές.
Αφαιρείτε το κοτόπουλο και ρίχνετε το κρεμμύδι σοτάροντας ελαφρά. Προσθέτετε το βούτυρο και ρίχνετε και τα μανιτάρια. Ανακατεύετε να σοταριστούν κι αυτά περιμένοντας να βγάλουν τα υγρά τους.
Μόλις δείτε ότι πάει να εξατμιστεί όλο το υγρό, ξαναρίχνετε το κοτόπουλο στην κατσαρόλα και περιχύνετε με το κρασί. Ανακατεύετε και σκεπάζετε την κατσαρόλα για 1'-2' μέχρι να εξατμιστεί και το κρασί. Αλατοπιπερώνετε, προσθέτετε νερό, ίσα να μισοσκεπάζει τα υλικά, και αφήνετε το φαγητό να μαγειρευτεί για 15' ελέγχοντας ενδιάμεσα αν χρειάζεται λίγο νερό ακόμη.
Στο τέλος του μαγειρέματος περιχύνετε το φαγητό με την κρέμα γάλακτος, πασπαλίζετε με λίγο μοσχοκάρυδο, ανακατεύετε καλά και κατεβάζετε απ' τη φωτιά.
Βράζετε και σουρώνετε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας τους. Σερβίρετε τα ζυμαρικά μαζί με τη σάλτσα κοτόπουλου-μανιταριών πασπαλίζοντας με τυρί τριμμένο και μαϊντανό, αν σας αρέσει.
πηγη http://www.icookgreek.com/
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου