Πλένουμε και καθαρίζουμε το μαριδάκι. Το βάζουμε σε ένα σουρωτήρι να στραγγίξει για μερικά λεπτά. Μετά το ανακατεύουμε με τα κρεμμύδια και αλατίζουμε. Ρίχνουμε στο μίγμα τόσο αλεύρι ώστε να αλευρωθεί καλά. Το κοσκινίζουμε για να φύγει το παραπανίσιο αλεύρι.
Ζεσταίνουμε καλά το λάδι και ρίχνουμε κουταλιές από το μίγμα. Πιέζουμε την επιφάνεια ώστε να πλατύνει και τηγανίζουμε μέχρι να ροδίσουν και οι δύο πλευρές. Μεταφέρουμε τις τηγανίτες με τρυπητή κουτάλα σε απορροφητικό χαρτί. Τις σερβίρουμε ζεστές.
πηγη http://www.icookgreek.com/
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου