Ψιλοκόβουμε τα καρύδια και τα ανακατεύουμε σε ένα μεγάλο μπολ μαζί με τη γαλέτα. Βάζουμε το νερό και τη ζάχαρη σε μια κατσαρόλα και όταν πάρουν βράση προσθέτουμε το μέλι. Όταν το μέλι φουσκώσει, συνεχίζουμε το βράσιμο για 4-5 λεπτά, σε χαμηλή φωτιά.
Ρίχνουμε το σιρόπι στο μπολ με τα καρύδια και τη γαλέτα, ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθούν και στο τέλος ανακατεύουμε και την κανέλα, Αφήνουμε το μείγμα να κρυώσει και πλάθουμε σε μικρά μακρόστενα μπαλάκια βρέχοντας κάθε φορά τα χέρια μας με ανθόνερο. Τα βουτάμε σε ένα ταψί με άχνη ζάχαρη και τα αφήνουμε για μισή ώρα καλυμμένα με την άχνη.
πηγη http://www.icookgreek.com
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου